Winkelmand
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €20,-GRATIS VERZENDING BOVEN €20,-*
Klantenservice

Word lid

Profiteer nu van extra service en voordeel. Laat je gegevens achter zodat wij je ook via de mail op de hoogte kunnen houden over de laatste acties en nog veel meer. Met een persoonlijk account kan je ten allen tijden bij jouw gegevens terecht zoals ordergeschiedenis en adressering. Vergeet vooral niet je geboortedatum in te vullen. Wij zouden je namelijk graag op je verjaardag willen feliciteren met een leuke attentie.

Als lid van Pico Women spaar je bij betalingen in onze winkel of webshop bij elke € 19,95 één bonuspunt*. Elk bonuspunt staat gelijk aan € 1,- en zijn vanaf 10 bonuspunten te verzilveren. Deze bonuspunten kunnen niet verzilverd worden in combinatie met acties en/of kortingen.

Jouw privacy is voor ons belangrijk. In onze privacy policy lees je meer over hoe wij met jouw gegevens omgaan en wat we beheren.

Wil je graag de e-mailnieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van leuke events, kortingsacties, nieuwe merken en nog veel meer!


*De bonuspunten (gespaard over uw online aankoop) worden 30 dagen na aankoop bijgeschreven in uw account.

Klantenservice
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons cookiebeleid.