Winkelmand
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €20,-GRATIS VERZENDING BOVEN €20,-*
Klantenservice

Betalen

 

Betaalmethode

Webshop

Winkel

Pico Women bonuspunten

x

x

Pico Women cadeaubon

 

x

Creditcard

x

x

iDEAL

x

x

VVV Cadeaubon

 

x

Fashioncheque

 

x

 

Pico Women bonuspunten
Bij betalingen in onze winkel of webshop spaar je bij elke € 19,95 één bonuspunt. Elk bonuspunt staat gelijk aan € 1,- en zijn vanaf 10 bonuspunten te verzilveren.
(Deze bonuspunten kunnen niet verzilverd worden in combinatie met acties en/of kortingen)

Pico Women cadeaukaart
De waarde van de cadeaukaart, uitgegeven door Pico Women, is te verzilveren bij een aankoop in de winkel van Pico Women.

Creditcard
Betaling via MasterCard, Visa of American Express, het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd (uitgestelde creditcardbetaling).

iDeal
Online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank.

VVV Cadeaubon
Cadeaukaart uitgegeven door VVV waarvan de waarde van de kaart te besteden is in onze winkel. (Deze cheques kunnen niet verzilverd worden in combinatie met acties en/of kortingen)

Fashioncheque
Mode cadeaukaart uitgegeven door Fashioncheque Holding B.V. waarvan de waarde van de kaart te besteden is in onze winkel Pico Women. (Deze cheques kunnen niet verzilverd worden in combinatie met acties en/of kortingen)

 

Klantenservice
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons cookiebeleid.