Winkelmand
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €20,-GRATIS VERZENDING BOVEN €20,-*
Klantenservice

Andere blogs

(Bestaand) lid van Pico Women

Voor het eerst een bestelling plaatsen via onze webshop? Lees hieronder hoe je je inlogt als (bestaande) klant van Pico Women Fashion & More.

Als lid van Pico Women profiteer je van extra service en voordeel. Bij betalingen in onze winkel of webshop spaar je bij elke € 19,95 één bonuspunt*. Elk bonuspunt staat gelijk aan € 1,- en zijn vanaf 10 bonuspunten te verzilveren. Deze bonuspunten kunnen niet verzilverd worden in combinatie met acties en/of kortingen.

Nog geen lid
Ga naar 'Inloggen' rechtsboven in het scherm, vul je e-mailadres in, selecteer 'Nee, ik heb nog geen wachtwoord en account' en klik op 'Ga verder'. Je kan vervolgens in het volgende scherm een nieuw account aanmaken.

Je staat als lid geregistreerd in onze winkel en wil voor het eerst een online bestelling plaatsen
Omdat je bij ons in de winkel al een klantkaart hebt ingevuld, zijn deze gegevens bekend in onze webshop. Met het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven kun je je inloggen rechtsboven in het scherm.

Ga naar 'Inloggen' rechtsboven in het scherm, vul je e-mailadres in, selecteer 'Nee, ik heb nog geen wachtwoord en account' en klik op 'Ga verder'.
Je krijgt dan de melding dat je e-mailadres al is gekoppeld aan een ander acount, dit is jouw account waarbij je nog een wachtwoord moet aanmaken. Dit doe je door te klikken op 'Wachtwoord vergeten? Klik dan hier.' Je ontvangt per mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Vul je de gegevens zo compleet mogelijk in en pas het wachtwoord aan.

Wel als lid geregistreerd in de winkel, maar wordt je e-mailadres niet herkend?
Stuur een whatsapp/SMS naar 06 58062020 onder vermelding van je volledige naam, postcode, huisnummer en e-mailadres, dan passen wij dit aan en kun je verder sparen bovenop de reeds gespaarde punten in de winkel.


*De bonuspunten (gespaard over uw online aankoop) worden 30 dagen na aankoop bijgeschreven in uw account.

Terug
Klantenservice
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons cookiebeleid.